Alla artiklar

  • Plommonparfait

    På hösten dignar träden av stora, söta plommon i lysande färger. När du ätit dig mätt på de färska, så prova den här ljuvliga desserten!

  • Italiensk bärtrifle II

    Den här ljuvliga efterrätten blir lika god oavsett vilka bär man använder!

  • Fryst hallontårta I

    En dessert som står klar i frysen och bara ska garneras strax innan den ska avnjutas.

  • Fylld ananas med exotisk zabaione

    Fyll urgröpta ananas-halvor med fruktköttet och marinerade jordgubbar. Häll på en pösig zabaione-sås med smak av passionsfrukt och gratinera högt upp i ugnen. Resultatet blir en underbar dessert, som dessutom kan förberedas väl i god tid.

  • Citron- och marängpaj

    En riktigt festlig och god dessert, som också passar att bjuda till kaffet på maten. Citronsaften kan bytas ut mot pressad apelsin.

  • Frusen jordgubbsdessert

    Den här parfaiten på mandelbotten är jättegod både som dessert och till kaffet på maten!

  • Frukt Gino

    Vilken frukt du väljer till denna läckra dessert är en smaksak. Alla frukter blir lika goda, när de chokladgratineras.

  • Apelsinsås till pasta (av Yvonne i Söderhamn)

    Du behöver spagetti 3 dl ost stark riven 5 dl grädde 1 dl apelsinjuice koncentrat salt svartpeppar Det här behövs för ca 4 port: Gör…

  • Pastarullar fyllda med vegetarisk röra

    Av lasagneplattor gör vi pastarullar och fyller dem med en vegetarisk röra.

Scroll to Top