Alla artiklar

  • Amerikanska festmuffins

    Stora, "maffiga" muffins med spännande smak.

  • Bästa korvbrödet

    Att baka dessa bröd är verkligen ett lönande arbete och goda blir bröden! En extra och lite spännande smak ger fröna. Bakar du med mjölk, blir bröden lite mera hållbara, men du kan ju också frysa in dem.

  • Festtårta med mandelbottnar

    Perfekt tårta när man vill fira någon riktigt festligt.

  • Frukostmuffins med ost

    Snabbakade frukostbröd som är godast direkt från ugnen, men snabbt värms i mikron. På bilden: Bak i skålen ligger örtbullar, till höger om dem tekakor, och längst fram frukostmuffins som smaksatts med ost.

  • Frukostbullar

    Härliga frukostbullar gör du lätt med samma deg som till skräddkakor. Längst till vänster på bilden ligger skräddkakor och längst till höger ligger vitt formbröd. I tråget ligger ostfrallor längst fram och frukostbullar bakom.

  • Kryddig zucchinikaka

    Den stora runda kryddkakan i mitten blir härligt saftig av zucchini. Det är en kryddig och hållbar kaka, som också kan njutas med färska eller frysta bär och en klick vispad grädde.(Citronkakorna i förgrunden bakar du snabbt och lätt i långpannan. Rostade vallmofrön ger spännande smak åt den skivade kakan i bakgrunden. Recepten på de andra två kakorna hittar du under Citronkaka i långpannan och…

  • Sirapslimpor från skärgården

    Det här receptet fick jag för länge sedan av en bagare i ett av våra hembagerier i skärgården.

  • Kommunalrådets sockerkaka (av Irene i Överkalix)

    Du behöver 2 st ägg 3 dl socker 1.5 dl vatten 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver Glasyr: 1 st margarin hg 2 dl florsocker…

  • Elsies nötkakor (av Anita i Östhammar)

    Du behöver 400 g smör 4 tsk vaniljsocker 4 st äggulor 3 dl socker 8 dl mjöl Marängtäcke: 4 st äggvitor 4 dl socker 2…

Scroll to Top