Alla artiklar

  • Pannacotta

    Från Italien har vi fått mycket gott – i synnerhet när det gäller efterrätter. Och någonting som är alldeles extra gott är Panna cotta, en ljuvlig gräddpudding som serveras med karamellsås, frukt och bär.

  • Äppelgrottor med kokosmaräng

    Bjud på en lätt varmrätt och avsluta måltiden med de här läckra äppelbakelserna. Den fluffiga kokosmarängen döljer citronfriska äpplen som smälter i munnen.

  • Dajmtårta (av Estelle i Varberg)

    Du behöver 2 st ägg 2 dl socker 50 g mandel 50 g hasselnötter 1 tsk bakpulver 2.5 dl vispgrädde 4 st daim Det här…

  • Frusen moccadröm

    Den här ljuvliga parfaittårtan har en god smak av kaffe, choklad och mandelmassa och kan göras i god tid. När det är dags att servera tar du bara ut den ur frysen och garnerar.

  • Vaniljparfait

    En läcker efterrätt är "pricken över i" efter en god middag. Parfait är en sorts glass, som bör tinas en stund innan den serveras. Jättegott med färska bär till!

  • Rabarberpaj med krämig fyllning

    Jag har många goda recept på rabarberpaj men den här är en av mina favoriter!

  • Saffransglass med honung och hallonsås

    Det finns desserter man aldrig glömmer när man en gång har smakat dem. Den här desserten är just en sådan! Glassens lilla sötma bryts fint av hallonsåsen som dessutom gör efterrätten till en ljuvlig färgsymfoni.

  • Plommonparfait

    På hösten dignar träden av stora, söta plommon i lysande färger. När du ätit dig mätt på de färska, så prova den här ljuvliga desserten!

  • Italiensk bärtrifle II

    Den här ljuvliga efterrätten blir lika god oavsett vilka bär man använder!

Scroll to Top