Alla artiklar

  • Halloweentårta

    Överraska med en riktigt smaskig tårta, garnerad som en halloweenpumpa.

  • Bibas mjuka pepparkaka (av Anders i Karlskoga)

    Du behöver 150 g smör 4 dl socker 4 dl mjöl 3 dl gräddfil 1 tsk nejlika 2 tsk ingefära 2 tsk kanel 1 tsk…

  • Grissini I

    Typiska italienska tunna bröd som äts till soppa. De bjuds ofta också som drinktilltugg. På bilden: Längst bak i korgen står grissini, bredvid ligger focaccia och längst till höger parmesanbröd.

  • Focaccia I

    Bröden ska avnjutas ljumma. På bilden: Längst bak i korgen står grissini, bredvid ligger focaccia och längst till höger parmesanbröd.

  • Kokosgifflar

    Favoriten för alla som älskar kokos…

  • Morotsbröd

    Ett hembakat brytbröd uppskattas alltid och är dessutom enkelt att göra. Med morötter i degen blir brytbrödet härligt saftigt och får fin färg. Bjud det med färskost smaksatt med bl a soltorkade tomater(se separat recept.

  • Krispig äppelpaj med vaniljfluff

    En lättgjord äppelkaka med ett härligt cornflakestäcke. Skön som en dröm i äppeltider.

  • Bröd med inbakat pålägg

    Bakar du in fetaost och soltorkade tomater i brödet, behövs det bara ett tunt lager bordsmargarin för att du ska få en färdig macka. Det här brödet är också fantastiskt gott att göra vegetariska smörgåsar av. Att toppa med räkor eller rökt skinka är inte heller du.

  • Jägarlimpa

    Rågbräck, Milanogifflar och längst bak på bilden jägarlimpa. Beskrivningar till de andra bröden hittar du under respektive receptrubrik.

Scroll to Top