Alla artiklar

  • Blomkål med färgglad sås

    Ju enklare desto godare.

  • Glace au four

    Bjud på "brinnande" glass till efterrätt när ni firar Valborg! Glace au four heter desserten på franska och den väcker alltid beundran. Ändå är den faktiskt ganska enkel att laga och går dessutom lätt att förbereda. Du kan lägga färska eller frysta bär på sockerkakan under glassen, om du vill. Istället för äggskal med sprit kan du sätta t ex tomtebloss i toppen.

  • Jag är så extremt svartsjuk!

    Jag mår jättedåligt just nu. Mitt förhållande är okej men vi bråkar ibland och när vi gör det så “fryser” min kille ut mig i…

  • Vad orsakar den hemska lukten?

    När jag och min stadiga pojkvän har sex så luktar det fruktansvärt illa från underlivet. Att beskriva det som doft av rutten fisk är ingen…

  • Kan mina cystor i njurarna ge besvär?

    Jag skulle vara så tacksam att få veta om det är vanligt med cystor i njurarna? Jag har två cystor i min vänstra njure, en…

  • Hur kan en ung kvinna få blodpropp i hjärnan?

    Jag har en fråga angående min hustru. Hur vanligt är det att en kvinna i 45-årsåldern drabbas av en hjärninfarkt? Det skadade området i hjärnan…

  • Majsplättar

    Lättmjölk och ytterst lite fett i smeten håller nere kalorierna i dessa plättar. Med majskorn i smeten blir plättarna extra mättande och dessutom fiberrika.

  • Vild röra

    Viltköttet är magert och fint och mycket bekvämt att laga goda rätter av. Gör gärna dubbel sats och frys in hälften, det räcker ett paket till.

  • Tropisk frukttårta

    Garnera tårtan med dina favoriter bland exotiska frukter.

Scroll to Top