Alla artiklar

  • Bouillabaisse med aioli

    Bouillabaisse var från början mat för fattiga fiskare i Marseille. Vi har förenklat vår soppa och kokar den på färdig fiskbuljong. Bon appétit!

  • Ägg i kokott med matjessill

    Ägg i kokott är en trevlig förrätt. Smaksättningen kan varieras efter årstid och humör, men med matjessill, spenat och purjolök blir kokotterna perfekta att servera innan påskens lammstek.

  • Caesarsallad med ägg och bacon

    En klassisk och fräsch lunchsallad. I originalet toppas salladen med brödkrutonger. Men vad kan väl passa bättre så här i påsktid än att toppa salladen med knaperstekt bacon och ägg?

  • Äggsallad med färska örter

    Du behöver 11 st hårdkokta ägg Dressing: 1 msk vitvinsvinäger 1 tsk honung 1 st vitlöksklyfta 2 tsk dijonsenap 1.25 dl rapsolja 2 dl lätt…

  • Omelettårta med rökt renstek

    En enkel rätt som brukar imponera, trots att det ?bara? är en omelett. Per-fekt till brunch eller på påskbordet.

  • Smördegspuffar med ägg- och räksallad

    De här frasiga puffarna passar lika bra till förrätt, som tilltugg eller på en buffé. Om du väljer att bjuda dem som tilltugg eller på buffén kan du skära smördegen i 12 bitar.

  • Passionsfruktsglasstårta

    Du behöver Botten: 300 g mandelmassa 2 st ägg 2 msk kakao Glass: 5 st passionsfrukt 4 dl vispgrädde 4 st äggulor 1 dl florsocker…

  • Rostad potatissallad

    Du behöver 1.5 kg delikatesspotatis 3 msk rapsolja salt peppar 200 g sugar snaps 2 st rädisor knippen 1 st sallad påse Dressing: 1 st…

  • Ugnsstekta kycklingben

    Du behöver 0.5 dl flytande honung 1 dl mango chutney 2 msk kinesisk soja 1 tsk chilikrydda salt peppar 2 kg kycklingben Ugn: 200° Gör…

Scroll to Top