Alla artiklar

  • Wallenbergare av fisk och skaldjur

    Kalvfärsen byts ut mot en färs på lax, kräftor och räkor. Men tillbehören är desamma; potatispuré, kokta gröna ärter och brynt smör?

  • Linfröfrallor

    Lena, mjuka och nyttiga frallor som skapar ett välbehag i kroppen. Omtyckta av alla, även Adam.

  • Fiberfrö

    Ett saftigt och hållbart bröd fullt av fibrer från fröer och sockerbetor. Brödet blir dessutom vackert rött i färgen tack vare nyponmjölet. Det är fritt från nötter och jäst.

  • Vitt formbröd

    Ett klassiskt vitt formbröd som håller sig färskt länge. Dessutom är det supergott att rosta eller att använda till en smörgåstårta. Låt gärna brödet stå över natten innan du börjar skiva upp det.

  • Baguetter

    Att få sitta runt ett bord och bryta en baguette tillsammans med sina vän-ner. Det kan inte vara bättre. Här är en baguette som alla kan njuta av. Hittar du inte durramjöl rekommenderar vi att du använder sojamjöl eller rismjöl istället (samma mängd).

  • Pizzette med rödlöksmarmelad

    Getost, lökmarmelad och nötter är ett ovanligt lyckat äktenskap. De här läckra och lättätna pizzorna passar perfekt att bjuda som tilltugg.

  • Pizzette med kronärtskocka

    En smakrik topping med kronärtskocka, chili, vitlök och oliver som passar utmärkt till tomatsoppan.

  • Grundrecept på pizzadeg

    Här är ett klassiskt pizzadegsrecept, men vill du spara tid går det också bra att an-vända färdigköpt mix.

  • Krämig tomatsoppa i kopp

    Att bjuda soppan i små glas eller koppar känns alltid festligt. På så sätt blir soppan inte så mättande utan passar utmärkt att servera som ett tilltugg eller på en buffé.

Scroll to Top