Alla artiklar

  • Brioche – franskt vetebröd

    Brioche är franskt vetebröd som innehåller mer smör och ägg än vad våra svenska bullar brukar göra. Min variant är lättbakad och förgyller vilken helgfrukost som helst. De knoppiga briochebullarna passar perfekt till en lyxig frukost eller en slät kopp kaffe. Briochelimpan kan du göra allt möjligt gott med. Servera nygräddad i skivor med smör och lite flingsalt, rostad med marmelad, som förrätt tillsammans med…

  • Bärmilkshake

    Du behöver 2 dl bär hallon och jordgubbar 4 dl mjölk 2 dl vaniljglass 0.5 tsk vaniljsocker Garnera med: Vispad grädde bär Gör så här…

  • Frukostsmoothie

    Du behöver 1 dl björnbär 1 dl jordgubbar 4 dl vaniljyoghurt 4 msk All-Bran Garnera med: jordgubbar björnbär Gör så här Rensa bären. Lägg ingredienserna…

  • Passions- och mangosmoothie

    Du behöver 1 st passionsfrukt 1 st banan 4 dl yoghurt naturell mild 125 g mango frusen, tinad Garnera med: passionsfrukt Gör så här Dela…

  • Morotsbullar

    Med rårivna morötter blir degen extra saftig och bröden får en fin varm färg.

  • Cranks krossbullar

    Klassiska portionsbröd från Englands legendariska vego-restaurang.

  • Frysta fröbullar färdiga för ugnen

    Vardagslyx med hembakade bake-off-bröd i frysen!

  • Kalljästa morgonfrallor

    Degen görs på kvällen, för att jäsa i kylen över natten och gräddas klart på morgonen.

  • Bosses tjat räddade mitt liv!

    Två timmar innan avresa bestämde sig Mirjam Pätsi-Ullberg för att inte följa med hjälpsändningen till Estland. Ett beslut som i slutänden innebar att hon inte var på Estonia natten då fartyget sjönk – men hon förlorade sin kollega och vän.

Scroll to Top