Alla artiklar

  • Köttfärspasta

    Du behöver 0.5 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 st röd chilipeppar 300 g nötfärs 1 msk smör eller margarin 1 st burk körsbärstomater…

  • Kycklinggryta med smak av lakrits

    Efter att vi har använt lakritspulver i desserter och bakverk har det nu även landat i kycklinggrytan. En spännande smakupplevelse utlovas!

  • Marängbakelse med citronkräm och bär

    Du behöver 2 st äggvitor 1 dl strösocker margarin Citronkräm: 2 st äggulor 0.5 dl strösocker 0.5 st citron rivet skal + 1 msk pressad…

  • Mascarponetårta med jordgubbar

    Du behöver Sylt: 125 g jordgubbar 0.5 dl syltsocker 1 msk crèma di balsamico hallon Marängbotten: 100 g valnötskärnor 2 dl strösocker 4 st äggvitor…

  • Kokospavlova med kiwi och passionsfrukt

    Du behöver smör mjöl 4 st äggvitor 2 dl strösocker 1 tsk ättikssprit 1 msk maizena majsstärkelse 1 dl kokos Fyllning: 4 dl vispgrädde 1…

  • Provensalsk olivmix

    Fransmännen är experter på härliga olivblandningar.

  • Marinerad getost med parmaskinka

    Marinerad getost i olivolja med parmaskinka och färska örter är en lika enkel som lyxig inläggning. Servera den marinerade osten tillsammans med rostat lantbröd. Den överblivna oljan kan sparas och användas i dressingar.

  • Saltbakad potatis med basilikaost

    Med en klick hemgjord basilikaost blir potatisarna en riktig delikatess. Det går också bra att göra en större sats av basilikaosten och servera som dipp tillsammans med grissini.

  • Smördegsstänger med salami

    Spröda, fänkålskryddade drinktilltugg med salami, chili och parmesanost. Smördegsstängerna är godast nygräddade. De kan förberedas och läggas på en skärbräda med bakplåtspapper i kylen. Sen är det enkelt att flytta över pappret på en plåt och grädda strax innan gästerna kommer.

Scroll to Top