Alla artiklar

  • Chèvreflarn med lök

    Frasigt flarn som passar lika bra till fördrinken som på en buffé. Flarnet är lika gott varmt som kallt. Vill du servera det varmt går den bra att förbereda och grädda strax innan gästerna kommer.

  • Fetaostsnurror med spenat

    Fetaost, spenat och färsk mynta är en kombination som alltid är lika god. Bjud snurrorna nygräddade som drinktilltugg eller på en buffé.

  • Spröda skinksnacks

    Spröda drinktilltugg med skinka, basilika och parmesanost. Tilltuggen är godast nygräddade, men kan förberedas och läggas på en skärbräda med bakplåtspapper i kylen. Sedan är det enkelt att flytta över papperet till en plåt och grädda strax innan gästerna kommer.

  • Hallon- och citronmarmelad

    Du behöver 1 kg hallon 1 st citron zestat skal och pressad saft 1 kg syltsocker 2 burkar Gör så här 1 Lägg hallon, citronskal…

  • Inlagda gulbetor

    Du behöver 1 kg gulbetor eller rödbetor 1 tsk salt per liter vatten Lag: 4 dl vatten 1.5 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker…

  • Paprikasallad med vitlök och chili

    Du behöver 2 st röda paprikor 2 st paprikor gula 1 st gul lök 4 st vitlöksklyftor Lag: 2 dl strösocker 1 msk salt 1.5…

  • Godaste smörgåsgurkan

    Du behöver 1.5 kg gurka Västeråsgurka, små 1 st gul lök 1 msk gula senapsfrön 0.5 st knippa dill Lag: 4 dl strösocker 2.5 msk…

  • Polynéer

    De här kakorna är inte alls svåra att baka, men lite pyssliga. Som belöning har man ett läckert bakverk, lika fint som på konditori.

  • Tryffelbakelser med choklad och blåbär

    Bakverk med len chokladtryffel och somrig topping av bär.

Scroll to Top