Alla artiklar

  • Frisk äppelglögg

    Visst kan man servera glöggen kall. Tillsammans med kryddor, cider och juice blir den en perfekt ingrediens i vinterbålet.

  • Lingonsangria

    En nordisk variant med lingon, kanel och kryddnejlika.

  • Minttoppar

    Du behöver 150 g mintmarsipan Odense 100 g vit choklad 2.5 msk ljusrött kakströssel eller frystorkade hallon Gör så här 1 Forma marsipanen till toppar…

  • Kyckling i kryddig tomatsås

    Du behöver 2 st kycklingklubbor 1 msk smör 0.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 tsk ingefära riven färsk 0.5 tsk kardemumma malen 0.5…

  • Ljummen potatissallad

    Du behöver 350 g potatis sallad späd 120 g gröna bönor 1 st burk tonfisk i vatten, spara vattnet 2 msk olivolja vatten från tonfisken…

  • Karrékotletter

    Du behöver 300 g delikatesspotatis 1 msk rapsolja 250 g karrékotletter 1 msk smör eller margarin 1 st paprika salt och peppar Servera med: sallad…

  • Falafel i pitabröd

    Du behöver 0.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 0.5 st burk kikärter 120 g 2 tsk pressad citronsaft 2 tsk olivolja 2 tsk vatten…

  • Pasta med aubergine

    Du behöver 0.5 st aubergine 1 msk olivolja salt och peppar 150 g pasta t ex spagetti pressad citronsaft 100 g körsbärstomater 15 g pinjenötter…

  • Chatt med Benny Rosenqvist 12 november 2014

    KarinWallin: Har en son som en spågumma sa att ha var född med en segerhuva och han är faktiskt synsk Men han tycker att det…

Scroll to Top