Alla artiklar

  • Fryst apelsin fylld med glass

    Festlig och fräsch ? helt enkelt en favorit vi gärna äter om och om igen!

  • Frittata med rökt lax och pepparrot

    Du behöver 500 g potatis kokt 2 st gula lökar 2 msk smör 8 st ägg 2 msk hackad dill salt peppar 100 g kallrökt…

  • Lax med räkor

    Du behöver 700 g laxfilé 4 dl matlagningsgrädde 100 g räkost 0.5 st citron pressad saft 1 dl dill salt peppar 200 g räkor med…

  • Inbakad lax

    En riktig paradrätt och det blir faktiskt godare med kycklingfond än fiskfond i såsen. Prova och bli överraskad.

  • Örtkryddad lax med god sås

    Du behöver 2 st schalottenlökar 3 st tomater 600 g laxfilé salt peppar 2 msk färsk timjan 2 msk basilika hackad färsk 1 st citron…

  • Laxgryta

    Du behöver 600 g laxfilé 5 st salladslökar 200 g sockerärter 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 2 dl vatten 2 dl vispgrädde 1 msk…

  • Minisemlor

    Känns en vanlig semla alldeles för stor? Nu har vi gjort minisemlor ? försvinnande goda små munsbitar. Här är det viktigt att alla degbitarna är lika stora, så det är bara att plocka fram hushållsvågen för att kontrollväga degbitarna.

  • Calzone med spenat och getost

    I den överbakade pizzan gömmer sig spännande smaker av färsk spenat, getost, aprikoser och nötter. Inbakad lyx med andra ord.

  • Potatispirog med ägg och ansjovis

    Piroger är bra utflyktsmat och de är lika goda varma som kalla. De är förstås godast att njuta av nybakade, kanske som kvällsrätt med ett glas öl till. Du kan också servera dem istället för bröd till en potatis- och purjolöks-soppa eller en kopp värmande buljong. Pirogerna kan frysas och sprödvärmas i ugnen på 150?175 grader, 5?10 minuter.

Scroll to Top