Alla artiklar

  • Ugnsbakad lax med broccoli- och potatismos

    Du behöver 2 bitar laxfilé à 150 g salt peppar Citronolja: 1 msk rapsolja 0.5 st citron rivet skal och saft Broccoli- och potatismos: potatis…

  • Quinoasallad med grillad kycklingfilé och ostdressing

    Du behöver 2 st kycklingfil 1 msk rapsolja salt peppar Quinoasallad: 1 st schalottenlök 1 dl quinoa 1 st morot 0.5 st squash grön 6…

  • Favoritskorpor

    Du behöver 4 dl havregryn 4 3/4 dl vetemjöl 2 dl solroskärnor rostade 2 tsk bakpulver 1.5 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 0.5 tsk salt…

  • Kycklingben med rotfruktsmos

    Du behöver 400 g kycklingben 0.75 dl teriyakisås salt Rotfruktsmos: 300 g potatis 200 g persiljerot eller palsternacka 0.75 dl mjölk 2 tsk olivolja salt…

  • Äggkaka med rökt fläsk

    Du behöver 6 st ägg 2 dl keso 3 msk vetemjöl 1 tsk salt peppar 5 st salladslök 1 msk rapsolja 100 g fläsk rökt…

  • Blomkål med tomatsallad

    Du behöver 1 st blomkålshuvud smör till formarna 3 dl ostsås eller ostsås enligt receptet nedan 3 st ägg Tomatsallad: 1 msk senap söt 0.5…

  • Wraps med lax och grön hummus

    Du behöver 200 g lax kallrökt i skivor Grön hummus: 1 st förpackning kikärter 230 g, kokta 150 g gröna ärter 1.5 st vitlöksklyftor 0.5…

  • Korvpytt

    Du behöver 1 st gul lök smör till stekning 2 st korv kryddiga 400 g kokta kalla potatisar 0.5 tsk paprikapulver rökt 2 dl mjölk…

  • Värken försvann när jag slutade äta gluten!

    För fem år sedan var Birgitta överviktig, hade besvärliga ryggsmärtor och var svårt drabbad av fibromyalgi. Idag leker livet tack vare en ny kost utan gluten och socker. – Förr gick jag med kryckor, nu kan jag promenera obehindrat i timmar!

Scroll to Top