Alla artiklar

  • Kokospavlova

    Du behöver mjöl till plåten 4 st äggvitor 2 dl strösocker 1 tsk ättiksprit 1 msk maizena majsstärkelse 1 dl kokos Fyllning: 4 dl vispgrädde…

  • Lammfilé med potatissallad

    Du behöver 600 g lammfilé 2 st vitlöksklyftor 2 msk rosmarin hackad 50 g hasselnötter salt peppar 40 g smör Potatissallad: 650 g delikatesspotatis 2…

  • Pasta med broccoli och fetaost

    Du behöver 200 g pasta t ex penne eller skruvar 125 g broccoli 1.5 st vitlöksklyftor 1 st rödlök 15 g smör salt peppar 75…

  • Kyckling med mango och paprika

    Du behöver 250 g kycklingfil 1 st vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 0.5 st paprika gul 0.5 st grön paprika 1 st gul lök 50 g…

  • Torsk med senapssås och bakade rödbetor

    Du behöver 125 g rödbetor flytande margarin salt peppar 300 g spetskål 0.5 dl grönsaksbuljong från tärning 250 g torskfilé Senapssås: 0.5 dl sky från…

  • Sötpotatissoppa med kryddig korv

    Du behöver 300 g sötpotatis 1.5 st gul lök 1 st vitlöksklyfta olivolja till stekning 5 dl hönsbuljong av tärning färsk timjan 0.5 dl matlagningsgrädde…

  • Crème brûlée med apelsinsmak

    Får vi bjuda på desserternas dessert? Den här gången smaksatt med rivet apelsinskal som ger en fräsch syrlighet och balanserar upp det söta! Tänk på att brûléerna ska kallna i kylen över natten eller motsvarande tid.

  • Glass au four på knäckig mandelbotten

    Du behöver Botten: 100 g smör 2 msk rörsocker 100 g mandelspån 1 dl havregryn 0.5 dl vetemjöl Fyllning: 250 g hallon halvtinade vaniljglass +…

  • Örtfylld kycklingfilé med blomkål på två sätt

    Du behöver 4 st kycklingfil salt peppar Fyllning: 150 g färskost 1 msk färsk timjan 2 msk färsk basilika 1 msk gräslök färsk 1 msk…

Scroll to Top