AVSLUTAD RESA: Följ med oss till Lübeck och Hamburg: Känn julstämningen på mysiga marknader

När vintermörkret faller reser vi i väg på en färgsprakande julmarknadsresa där vi besöker ett julpyntat Lübeck och Hamburg. Vi utlovar julstämning i överflöd!

Under resan besöker vi marsipanstaden Lübeck som bjuder på en av Tysklands mest omtalade julmarknader med mer än 350 år på nacken. De över 200 marknadsstånden erbjuder ett brett utbud av hantverk, juldekorationer samt mat och dryck med smak av den tyska julen, men också mycket annat som hör julen till. Varje år framställs en speciell julmarknadsmugg till den klassiska glöggen.

Dag 1

Avresa mot Ahrensburg

Vi åker genom södra Sverige och Danmark till Rödby. Färjan till Puttgarden tar 45 minuter. Vi fortsätter till Ahrensburg som ligger nordost om Hamburg och checkar in på Hotel am Schloss Ahrensburg. Första kvällen äter vi en gemensam middag på vårt hotell.

Dag 2

Julmarknad Lübeck

Efter frukost gör vi en heldagsutflykt till Lübeck. Vi gör en promenad i gamla stan med vår reseledare och besöker julmarknaden. Under eftermiddagen återvänder vi till Ahrensburg och vårt hotell. Kvällen är fri för middag på egen hand på någon av stadens restauranger.

Följ med oss till Lübeck och Hamburg: Känn julstämningen på mysiga marknader
Under julen förvandlas Hamburg till en glittrande julsaga med allt som hör julen till.

Dag 3

Julmarknad Hamburg

Efter frukost gör vi en heldagsutflykt till Hamburg. Vi gör en rundtur med vår reseledare och besöker julmarknaden. Under eftermiddagen återvänder vi till Ahrensburg och vårt hotell. Middag på egen hand.

Dag 4

Hemresa mot Sverige

Efter frukost reser vi hemåt. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknas nå Göteborg cirka 19.30.

Följ med oss till Lübeck och Hamburg: Känn julstämningen på mysiga marknader
På julmarknaderna hittar du fint hantverk i textil, läder, trä, och keramik.

Resefakta Lübeck och Hamburg 24  27 november 2022

Avresa: 24 november 2022

Avgångstider

06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige. Från övriga Sverige erbjuder vi tåganslutning med övernattning.

Hemkomst: 27 november 2022

Pris: 4195 kr per person

Allt detta ingår:

  • Buss tur och retur
  • Tre övernattningar i dubbelrum
  • Tre frukostar
  • En middag
  • Reseledare

Boka via grupp@rolfsbuss.se eller genom hemsidan: rolfsbuss.se

Scroll to Top