Du behöver

  • 4 st ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 0.75 dl vatten
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • 1 3/4 dl vetemjöl
  • 0.5 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • florsocker

Fyllning:

200 g färskost
200 g jordnötssmör med bitar
2 dl florsocker

Garnera med:

75 g mörk choklad
2 msk salta jordnötter
1 dl minimarshmallows

Ugn: 225°

10 bitar

Gör så här

1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt, gärna med elvisp. Vispa i vatten och vaniljsocker på låt hastighet.

2
Blanda mjöl, kakao och bakpulver och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en smet. Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i ugnen, ca 7 minuter.

3
Pudra florsocker över kakan och vänd upp på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan svalna under plåten.

4
Fyllning: Vispa samman färskost, jordnötssmör och florsocker, och bred över kakan. Rulla ihop.

5
Garnering: Garnera med smält choklad, jordnötter och marshmallows.