Du behöver
- 4 st ägg
- 2.5 dl strösocker
- 0.75 dl vatten
- 0.5 tsk vaniljsocker
- 1 3/4 dl vetemjöl
- 0.5 dl kakao
- 1 tsk bakpulver
- florsocker
Fyllning:
200 g färskost
200 g jordnötssmör med bitar
2 dl florsocker
Garnera med:
75 g mörk choklad
2 msk salta jordnötter
1 dl minimarshmallows
Ugn: 225°
10 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt, gärna med elvisp. Vispa i vatten och vaniljsocker på låt hastighet.
2
Blanda mjöl, kakao och bakpulver och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en smet. Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i ugnen, ca 7 minuter.
3
Pudra florsocker över kakan och vänd upp på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan svalna under plåten.
4
Fyllning: Vispa samman färskost, jordnötssmör och florsocker, och bred över kakan. Rulla ihop.
5
Garnering: Garnera med smält choklad, jordnötter och marshmallows.