Du behöver

  • 3 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0.75 dl kakao
  • 1.5 tsk bakpulver
  • strösocker

Fyllning:

150 g smör
2 dl florsocker
2 st passionsfrukt

Ugn: 225°

10 bitar

Gör så här

1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, mandelmjöl, kakao och bakpulver, och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en smet. Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i ugnen, ca 7 minuter.

2
Strö på socker och vänd upp kakan på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan kallna under plåten.

3
Fyllning: Vispa ihop rumsvarmt smör och florsocker. Blanda i innehållet från passionsfrukterna. Bred krämen över kakan och rulla ihop