Du behöver
- 3 st ägg
- 2 dl strösocker
- 1 dl potatismjöl
- 1 dl mandelmjöl
- 0.75 dl kakao
- 1.5 tsk bakpulver
- strösocker
Fyllning:
150 g smör
2 dl florsocker
2 st passionsfrukt
Ugn: 225°
10 bitar
Gör så här
1
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, mandelmjöl, kakao och bakpulver, och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en smet. Bred ut smeten i en långpanna, 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda strax under mitten i ugnen, ca 7 minuter.
2
Strö på socker och vänd upp kakan på ett bakplåtspapper. Lossa bakplåtspappret och låt kakan kallna under plåten.
3
Fyllning: Vispa ihop rumsvarmt smör och florsocker. Blanda i innehållet från passionsfrukterna. Bred krämen över kakan och rulla ihop