Du behöver

  • 7.5 st mjuka tortillabröd

Fyllning:

3 st kycklingfiléer
1 st gul lök
1 st vitlöksklyfta
1 msk smör
salt och peppar
1 tsk sambal oelek
1 dl grädde
0.5 st paprika gul
1 st majskorn liten burk
3 dl gratängost riven

Ugn: 225°

Gör så här

1
Strimla kycklingfiléerna. Skala och skiva lök och vitlök. Stek kyckling lök och vitlök i en stekpanna med smör. Smaksätt med salt peppar och sambal oelek. Späd med grädde och låt sjuda i ca 5 minuter, tills såsen blir simmig. Tillsätt hackad gul paprika och avrunnen majs.

2
Lägg två skedar fyllning på varje tortillabröd och rulla ihop bröden. Lägg över rullarna i en ugnssäker form och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter. Serveras varma.