Du behöver

Bottnar:

200 g mandelmassa
1 dl strösocker
2 st äggvitor

Smörkräm:

100 g smör
1.5 dl florsocker
1 st äggula
2 msk punsch

Topping:

150 g blockchoklad Fazer
strössel Nonpareille, Dr Oetker

Ugn: 175°

Gör så här

1
Riv mandelmassan och blanda den med socker och äggvitor. Spritsa ut små klickar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, ca 10 minuter.

2
Ta loss kakorna från bakplåtspappret när de svalnat och lägg dem på bakgaller för att kallna.

3
Vispa samman mjukt smör, florsocker, äggula och punsch till en smörkräm.

4
Bred en klick av smörkrämen på undersidan av kakorna och forma till en topp. Ställ kakorna i kylen så att smörkrämen stelnar.

5
Bryt chokladen i bitar och lägg i en tekopp eller liten skål. Smält i mikron, ca 2 minuter.

6
Doppa kakorna i chokladen så att smörkrämen täcks. Dekorera med strössel. Låt stå svalt.