Du behöver
- 5 st sparrispotatis eller liknande
- 1.5 msk matfett
- salt svartpeppar
- 100 g champinjoner hackade
- 1 tsk citronmeliss hackad
- 2 st skinkschnitzel 1 cm tjocka
Servera med:
morötter riven vitkålssallad med
sallat
tomatklyfta
Ugn: 225°
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skölj och skrubba potatisen. Dela den på längden och lägg i en smord ugnssäker form. Pensla med 2 tsk matfett, salta och peppra. Stek i mitten av ugnen, ca 15 minuter.
2
Stek champinjonbitarna i 2 tsk matfett tills de får fin färg. Smaksätt med salt, peppar och citronmeliss.
3
Torka av köttet med hushållspapper. Salta och peppra köttet och stek det ca 3 minuter per sida. Servera med potatis, champinjoner, vitkålssallad, sallat och tomater.