Du behöver
- 0.5 st gul lök riven
- 200 g nötfärs
- 0.5 st ägg
- 1 st potatis kokt och riven
- salt svartpeppar
- 0.5 tsk pizzakrydda
- 2 tsk matfett
Sallad:
140 g pasta vit fiber
1 st paprika i bitar
10 st plommontomater små
100 g fetaost i bitar
25 g färsk spenat eller rucolasallat
10 st oliver svarta med kärnor
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Blanda riven lök med nötfärs, ägg, potatis, salt, peppar och pizzakrydda till en smidig färs.
2
Forma till biffar och stek i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida.
3
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Häll av vattnet och låt den rinna av.
4
Bland pastan i en skål med paprika, tomat, fetaost, spenat och oliver. Servera salladen till nötfärsbiffarna.