Du behöver

  • 0.5 st gul lök riven
  • 200 g nötfärs
  • 0.5 st ägg
  • 1 st potatis kokt och riven
  • salt svartpeppar
  • 0.5 tsk pizzakrydda
  • 2 tsk matfett

Sallad:

140 g pasta vit fiber
1 st paprika i bitar
10 st plommontomater små
100 g fetaost i bitar
25 g färsk spenat eller rucolasallat
10 st oliver svarta med kärnor

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Blanda riven lök med nötfärs, ägg, potatis, salt, peppar och pizzakrydda till en smidig färs.

2
Forma till biffar och stek i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida.

3
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Häll av vattnet och låt den rinna av.

4
Bland pastan i en skål med paprika, tomat, fetaost, spenat och oliver. Servera salladen till nötfärsbiffarna.