Du behöver

  • 4 st kotletter ca 1 1
  • salt svartpeppar
  • 2 msk smör

Salsa:

250 g jordgubbar i bitar
1 msk citron pressad saft
1 msk sirap vit
1 msk basilika hackad
1 st salladslök skivad
salt svartpeppar

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Rumstemperera och torka av köttet med hushållspapper. Snitta fettkanten med en kniv på ett par ställen, så att köttet ligger plant i pannan.

2
Salta, peppra och stek kotletterna i en stekpanna med smör som blivit gyllenbrunt, ca 3 minuter per sida. Sänk värmen under stekningen.

3
Blanda samman jordgubbar, citronsaft, sirap, basilika och lök, Smaka av med salt och peppar. Servera salsan till kotletterna tillsammans med kokta sockerärter och potatis.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows