Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- haricots verts
- 1 kruka sallat
- 250 g körsbärstomater
- 1 st burk stora vita bönor
- 0.5 st rödlök
- salt och peppar
- 0 msk smör
- 2 msk olivolja
- 1 msk pressad lime
- 0.5 dl hasselnötter rostade
Marinad:
4 msk sweet chili
4 msk japansk soja
2 tsk malen ingefära
2 msk olivolja
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Blanda sweet chili, soja, ingefära och olja, och låt kycklingen marinera medan du gör salladen.
2
Koka haricots vertsen i 3 minuter. Dela den i mindre bitar. Skölj sallaten och tomaterna, dela sallaten i bitar och tomaterna på mitten.
3
Skölj bönorna väl och skiva löken. Blanda allt i en skål. Dela varje filé på mitten och krydda kycklingen med salt och peppar, och stek i smör&rapsolja.
4
Blanda salladen med olja och limesaft. Servera med kyckling, sallad och rostade nötter.