Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • haricots verts
  • 1 kruka sallat
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 st burk stora vita bönor
  • 0.5 st rödlök
  • salt och peppar
  • 0 msk smör
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad lime
  • 0.5 dl hasselnötter rostade

Marinad:

4 msk sweet chili
4 msk japansk soja
2 tsk malen ingefära
2 msk olivolja

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Blanda sweet chili, soja, ingefära och olja, och låt kycklingen marinera medan du gör salladen.

2
Koka haricots vertsen i 3 minuter. Dela den i mindre bitar. Skölj sallaten och tomaterna, dela sallaten i bitar och tomaterna på mitten.

3
Skölj bönorna väl och skiva löken. Blanda allt i en skål. Dela varje filé på mitten och krydda kycklingen med salt och peppar, och stek i smör&rapsolja.

4
Blanda salladen med olja och limesaft. Servera med kyckling, sallad och rostade nötter.