Du behöver

  • 2 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakao
  • 75 g mörk choklad
  • 0.75 dl flytande margarin
  • 1 dl mjölk

Garnering:

1 dl florsocker
1.5 tsk vatten
jordgubbar

Ugn: 225°

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao, och sikta ner i smeten.

2
Rör i hackad choklad, margarin och mjölk. Skeda upp smeten i formar av bullstorlek och grädda i 12 minuter.

3
Rör ihop florsocker och vatten, och garnera de avsvalnade muffinsen. Toppa med en halv jordgubbe.


Kommentar:
Byt ut jordgubben mot någon typ av strössel från butikens bakhylla.