Du behöver

  • 250 g kycklingfilé
  • 0.5 st rödlök
  • 1 msk olja
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 krm gurkmeja
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 dl basmatiris
  • 2 dl vatten
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 8 st körsbärstomater
  • 100 g sugarsnaps

Det här behövs till 2 port:

Gör så här

1
Skär kycklingen i ganska små bitar och hacka löken grovt. Bryn i olja. Tillsätt kryddor och fräs ett par minuter.

2
Rör i ris, vatten och buljongtärning, och koka upp. Rör om så att tärningen löses upp och koka under lock i 15 minuter.

3
Halvera tomaterna och dela sugarsnapsen i bitar. Rör ner i riset och låt koka i 5 minuter till.


Kommentar:
Byt ut sugarsnaps mot sockerärter eller haricot verts.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows