Du behöver
- 250 g kycklingfilé
- 0.5 st rödlök
- 1 msk olja
- 1 tsk spiskummin
- 2 krm gurkmeja
- 0.5 tsk salt
- 1 krm peppar
- 1 dl basmatiris
- 2 dl vatten
- 0.5 st grönsaksbuljongtärning
- 8 st körsbärstomater
- 100 g sugarsnaps
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skär kycklingen i ganska små bitar och hacka löken grovt. Bryn i olja. Tillsätt kryddor och fräs ett par minuter.
2
Rör i ris, vatten och buljongtärning, och koka upp. Rör om så att tärningen löses upp och koka under lock i 15 minuter.
3
Halvera tomaterna och dela sugarsnapsen i bitar. Rör ner i riset och låt koka i 5 minuter till.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Byt ut sugarsnaps mot sockerärter eller haricot verts.