Du behöver
- 125 g bladspenat portionsfryst, Findus
- 3 st stora Àgg
- 1 dl minifraiche
- salt svartpeppar
- 150 g prinskorv Scan
- matfett
Servera med:
paprikaringar
Ugn: 175 grader
Det hÀr behövs till 2 port:
Gör sÄ hÀr
1
Tina spenaten i mikron eller i en kastrull pÄ spisen enligt anvisningarna pÄ förpackningen. Sila bort vÀtskan och krama ur spenaten. Fördela den i smorda ugnssÀkra portionsformar av glas eller porslin.
2
Vispa Àggen med minifraiche i en skÄl. Salta och peppra. HÀll smeten över spenaten i formen och rör om försiktigt med en gaffel sÄ att spenaten fördelas i Àggsmeten. Fyll formarna till 3/4.
3
GrÀdda omeletterna i mitten av ugnen, ca 15 minuter, tills de fÄtt lite fÀrg och har stannat. StÀll de gÀrna i en liten lÄngpanna om de skulle pysa över.
4
Stek prinskorvarna i ytterst lite matfett eller vÀrm i mikron nÄgon minut. Servera med paprikaringar.









































