Du behöver

  • 125 g bladspenat portionsfryst, Findus
  • 3 st stora Ă€gg
  • 1 dl minifraiche
  • salt svartpeppar
  • 150 g prinskorv Scan
  • matfett

Servera med:

paprikaringar

Ugn: 175 grader

Det hÀr behövs till 2 port:

Gör sÄ hÀr

1
Tina spenaten i mikron eller i en kastrull pÄ spisen enligt anvisningarna pÄ förpackningen. Sila bort vÀtskan och krama ur spenaten. Fördela den i smorda ugnssÀkra portionsformar av glas eller porslin.

2
Vispa Àggen med minifraiche i en skÄl. Salta och peppra. HÀll smeten över spenaten i formen och rör om försiktigt med en gaffel sÄ att spenaten fördelas i Àggsmeten. Fyll formarna till 3/4.

3
GrÀdda omeletterna i mitten av ugnen, ca 15 minuter, tills de fÄtt lite fÀrg och har stannat. StÀll de gÀrna i en liten lÄngpanna om de skulle pysa över.

4
Stek prinskorvarna i ytterst lite matfett eller vÀrm i mikron nÄgon minut. Servera med paprikaringar.