Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- 1 dl basilikablad löst packade
- 75 g mozzarella
- 2 skiva skinka kallrökt
- salt och peppar
- 1 msk smör eller margarin
- 1 dl vatten
- 1 msk kycklingfond
- 150 g körsbärstomater
- 2 st pasta port färsk
- 0.5 st zucchini
Ugn: 175°
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Skär en ficka i filéerna. Lägg i basilika och mozzarellabitar. Vik ihop och linda en skinkskiva runt varje filé.
2
Krydda med salt och peppar och bryn i smör. Lägg över i en form och häll på vatten och fond.
3
Baka i 10 minuter. Lägg i tomaterna och baka i 5 minuter tills köttsaften är ofärgad. Servera med pasta blandad med stekt zucchini.
Önskas sås så koka upp skyn som finns i formen med 1 dl matlagningsgrädde. Red av med 2 tsk maizena redning och smaka av.