Du behöver

  • 500 g ryggbiff i bit
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk currypasta grön
  • 2 st kaffir limeblad
  • 1 msk råströsocker
  • 2 msk fisksås asiatisk
  • 5 dl Creamy coconut milk Santa Maria
  • 4 st salladslökar skivade
  • 150 g haricots verts förvällda
  • 1 msk koriander grovhackad
  • salt svartpeppar

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skär köttet i 1 cm tjocka skivor och sedan i strimlor. Bryn köttet i omgångar i en het panna med olja, och lägg över i en gryta.

2
Tillsätt grön currypasta, kaffir limeblad, råströsocker, fisksås och kokosmjölk under omrörning. Låt grytan sjuda 5 minuter.

3
Lägg i salladslök, haricots verts och koriander. Låt grytan bli het. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera grytan med kokt jasminris eller äggnudlar.