Du behöver
- 500 g ryggbiff i bit
- 2 msk rapsolja
- 1 msk currypasta grön
- 2 st kaffir limeblad
- 1 msk råströsocker
- 2 msk fisksås asiatisk
- 5 dl Creamy coconut milk Santa Maria
- 4 st salladslökar skivade
- 150 g haricots verts förvällda
- 1 msk koriander grovhackad
- salt svartpeppar
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skär köttet i 1 cm tjocka skivor och sedan i strimlor. Bryn köttet i omgångar i en het panna med olja, och lägg över i en gryta.
2
Tillsätt grön currypasta, kaffir limeblad, råströsocker, fisksås och kokosmjölk under omrörning. Låt grytan sjuda 5 minuter.
3
Lägg i salladslök, haricots verts och koriander. Låt grytan bli het. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera grytan med kokt jasminris eller äggnudlar.