Du behöver

  • 4 st brödskivor kantskurna
  • sallat

Skaldjursröra:

1 dl lättmajonnäs
1 dl crème fraîche
500 g räkor
4 st krabbklor
0.5 krm kajennpeppar
0.5 tsk worcestershiresås
3 msk dill hackad
salt vitpeppar

Garnering:

skalade räkor
50 g löjrom
dill
citronklyftor

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Rosta brödskivorna och lägg dem på assietter med sallatsblad.

2
Blanda samman majonnäs och crème fraiche i en skål. Skala räkorna. Ta undan ca 20 stycken att dekorera med. Hacka resten grovt och blanda ner i majonnäsen.

3
Knäck krabbklorna, pilla ut krabbköttet och blanda det i röran. Smaksätt med kajennpeppar, worcestershiresås, dill, salt och peppar. Fördela röran på toasten.

4
Dekorera med skalade räkor, en klick avrunnen löjrom, dill och citronklyfta.