Du behöver
- 300 g lax fiskfärs av och kolja
- salt ca 1 tsk
- 1 krm vitpeppar nymald
- 1 st ägg
- 1 st lime pressad saft
- 0.5 dl minifraiche
- 1 msk matfett
Sås:
1 dl minifraiche
1 msk lättmajonnäs
1 msk dill hackad
salt och peppar
Det här behövs till 2 port:
Gör så här
1
Rör samman fiskfärsen med salt, peppar, ägg, limesaft, minifraiche och dill till en smidig färs.
2
Smält matfettet i stekpannan på medelvärme. Klicka ner små biffar i stekpannan med en sked. Stek dem ca 2 minuter per sida.
3
Rör samman minifraiche med lättmajonnäs och dill. Smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med sås och till exempel kokt potatis, rucolasallat och paprika.