Du behöver

  • rostbiff ca 24 skivor färdigstekt
  • 3.5 st vitlök klyftor inlagd
  • 2 msk soja
  • 4 msk olivolja
  • 1 st gräslök knippe
  • ruccolasallad

Sparrissallad:

3 st sparris buntar grön

Dressing:

2 msk vit balsamvinäger
4 msk olivolja
salt och peppar
3 st tomater finhackade marinerade soltorkade
1 st ägg hackat
2 msk hackad gräslök

Det här behövs:

Gör så här

1
Krossa vitlöksklyftorna och vispa samman dem med soja och olivolja. Vänd rostbiffskivorna i marinaden och låt dem marineras ca 10-30 minuter. Häll bort marinaden.

2
Hacka gräslöken och fördela den över rostbiffen. Vik skivorna dubbla och lägg upp dem på uppläggningsfat. Toppa rostbiffen med späd rucolasallat.

3
Ansa sparrisen och lägg den i kokande vatten. Låt sparrisen koka ca 3-8 minuter beroende på hur tjock den är. Låt sparrisen rinna av.

4
Rör samman vinäger och olivolja med lite salt och peppar. Lägg upp sparrisen och strö över de finhackade tomaterna, de hackade äggen och gräslöken. Ringla över dressingen.