Du behöver
- 200 g kycklinglårfilé eller -bröstfilé
- 1 st lök liten gul
- salt och peppar
- 4.5 st potatis
- 1 msk hackad persilja
Tillbehör:
2 st äggulor
senap grovkornig
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
Tärna kycklingköttet. Skala och tärna löken. Fräs lök och kyckling i lite matfett tills löken är mjuk och kycklingen är genomstekt. Krydda med salt och peppar. Ta upp det.
2
Skala potatisen och tärna den ganska fint. Bryn potatisen i lite matfett tills potatisen är mjuk och har fin färg. Krydda med salt.
3
Rör ner kyckling och lök i potatisen och låt allt bli genomvarmt. Strö över hackad persilja och bjud äggula och senap till.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Vill du spara tid finns det fryst tärnad potatis att köpa.