Du behöver

  • 1 st drumsticks 500 g, Guldfågeln

Grönsaks- och couscousröra:

1.5 dl vatten
2 krm salt
0.5 msk matolja
1.5 dl couscous fullkorn
0.5 st wokgrönsaker påse

Sweet chilisås:

2.5 msk sweet chilisås
1 dl matlagningsyoghurt
salt

Ugn: 200°

Det här behövs till ca 2 port:

Gör så här

1
Lägg kycklingbenen i en eldfast form och stek dem mitt i ugnen ca 15-20 minuter.

2
Koka under tiden upp vatten med salt och olja. Tag kastrullen från värmen och rör ner couscous. Lägg på lock och låt det stå ca 5 minuter.

3
Fräs wokgrönsakerna enligt förpackningens anvisningar. Rör ner fullkornscouscous.

4
Rör samman sweet chilisås med yoghurt och smaka av med salt.

5
Bjud kycklingbenen tillsammans med fullkornscouscous och sås.