Du behöver
- 1 st drumsticks 500 g, Guldfågeln
Grönsaks- och couscousröra:
1.5 dl vatten
2 krm salt
0.5 msk matolja
1.5 dl couscous fullkorn
0.5 st wokgrönsaker påse
Sweet chilisås:
2.5 msk sweet chilisås
1 dl matlagningsyoghurt
salt
Ugn: 200°
Det här behövs till ca 2 port:
Gör så här
1
Lägg kycklingbenen i en eldfast form och stek dem mitt i ugnen ca 15-20 minuter.
2
Koka under tiden upp vatten med salt och olja. Tag kastrullen från värmen och rör ner couscous. Lägg på lock och låt det stå ca 5 minuter.
3
Fräs wokgrönsakerna enligt förpackningens anvisningar. Rör ner fullkornscouscous.
4
Rör samman sweet chilisås med yoghurt och smaka av med salt.
5
Bjud kycklingbenen tillsammans med fullkornscouscous och sås.