Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 tsk tandoorikrydda
  • 1 tsk rosmarin
  • salt och peppar
  • 1 st mango
  • 200 g bladspenat tinad hackad
  • 2 dl hönsbuljong
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk mango chutney
  • 1 tsk curry
  • 2 msk flagad mandel

Ugn: 200°

Tillbehör:

ris sallad

Det här behövs till 4 port:

Gör så här

1
Skär kycklingfiléerna i halvor. Bryn dem i flytande margarin i en panna. Smaksätt med tandoorikrydda, rosmarin, salt och peppar.

2
Hacka mangon grovt. Lägg den och den tinade bladspenaten i en smord form. Lägg i kycklingfiléerna.

3
Vispa ihop hönsbuljong, crème fraiche, mango chutney och curry. Häll såsen över kycklingen i formen. Strö mandeln ovanpå. Tillaga i ugnen ca 10-15 minuter. Servera med ris och sallad.