Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 1 msk flytande margarin
- 2 tsk tandoorikrydda
- 1 tsk rosmarin
- salt och peppar
- 1 st mango
- 200 g bladspenat tinad hackad
- 2 dl hönsbuljong
- 1 dl lätt crème fraiche
- 1 msk mango chutney
- 1 tsk curry
- 2 msk flagad mandel
Ugn: 200°
Tillbehör:
ris sallad
Det här behövs till 4 port:
Gör så här
1
Skär kycklingfiléerna i halvor. Bryn dem i flytande margarin i en panna. Smaksätt med tandoorikrydda, rosmarin, salt och peppar.
2
Hacka mangon grovt. Lägg den och den tinade bladspenaten i en smord form. Lägg i kycklingfiléerna.
3
Vispa ihop hönsbuljong, crème fraiche, mango chutney och curry. Häll såsen över kycklingen i formen. Strö mandeln ovanpå. Tillaga i ugnen ca 10-15 minuter. Servera med ris och sallad.