Du behöver

  • 2 st ägg
  • 1 msk sirap
  • 100 g flytande margarin
  • 1.5 dl socker
  • 1 msk kakao
  • 1 msk oboy
  • 1 tsk vanillinsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • chokladsås Lite
  • nesquik-flingor 1 näve

Det här behövs till ca 10 port:

Gör så här

1
Blanda ägg, sirap, flytande margarin och socker. Rör sedan om med en elvisp.

2
Häll sedan i kakao, O’boy, vanillinsocker och vetemjöl. Vispa.
Mosa nesquiken i en mortel och häll sedan i det i smeten. Ta sist i chokladsåsen och bakpulvret. Rör om.

3
Smörj en sockerkaksform med smör eller margarin och häll i strösocker. Ta i smeten i sockerkaksformen och häll på lite chokladsås på toppen.
Ställ in den i ugnen, 175 grader, i ca 40 minuter.