Du behöver
- 2 st ägg
- 1 msk sirap
- 100 g flytande margarin
- 1.5 dl socker
- 1 msk kakao
- 1 msk oboy
- 1 tsk vanillinsocker
- 3 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- chokladsås Lite
- nesquik-flingor 1 näve
Det här behövs till ca 10 port:
Gör så här
1
Blanda ägg, sirap, flytande margarin och socker. Rör sedan om med en elvisp.
2
Häll sedan i kakao, O’boy, vanillinsocker och vetemjöl. Vispa.
Mosa nesquiken i en mortel och häll sedan i det i smeten. Ta sist i chokladsåsen och bakpulvret. Rör om.
Mosa nesquiken i en mortel och häll sedan i det i smeten. Ta sist i chokladsåsen och bakpulvret. Rör om.
3
Smörj en sockerkaksform med smör eller margarin och häll i strösocker. Ta i smeten i sockerkaksformen och häll på lite chokladsås på toppen.
Ställ in den i ugnen, 175 grader, i ca 40 minuter.
Ställ in den i ugnen, 175 grader, i ca 40 minuter.