Du behöver
- 500 g nötfärs eller blandfärs
- 1 st chorizokorv
- 1 st gul lök
- 1 st grön paprika
- 1 st röd paprika
- 1 st squash liten
- 1 st burk majskorn
- 1 st burk tacosås
- 1 dl köttbuljong
- 1 tsk oregano
- salt och peppar
- oliver
Det här behövs till ca 4 port:
Gör så här
1
Bryn färsen jämnt smulig i lite matfett. Lägg över den i en gryta.
2
Skär korven i tärningar. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Ansa och tärna squashen. Låt majskornen rinna av.
3
Bryn korven i lite matfett. Lägg över den i grytan. Fräs paprika, lök och squash i lite matfett och lägg sedan över det i grytan.
4
Tillsätt tacosås, buljong och oregano. Låt allt puttra ca 10-15 minuter på svag värme. Rör ner majsen i grytan mot slutet av tillagningen. Smaka av med salt och peppar.
Tacosås finns att köpa både som mild, medium och hot och det är en smaksak vad du väljer.