Julhoroskop 2023: Så blir julen för ditt stjärntecken

Jul och nyår står för dörren! Är du nyfiken på vad som väntar för ditt stjärntecken? Vår astrolog Heikki Vesa har blickat mot stjärnorna. Läs hans stora julhoroskop här.

Väduren ca 20/3 – 19/4

Så kommer han här igen tomten som bringar så mycket glädje till så många. Du ska ha en avkopplande och ganska så skön tid nu så har du ledighet kan det vara en period av bästa sort för dig. Bara njut och gå till de dina i familjen och låt dig bli undfägnad. Ta del av allt skratt och lyssna till allas berättelser om året som gått. Förutom mat och allt godis som har dukats upp så finns där även julpaket till dig att med spänning få öppna och lysa upp i ett glädjefullt leende. Kanske innehåller de ett paket där du kan läsa om hälsa. Stjärnorna önskar dig en riktigt God Jul.

Oxen ca 20/4 – 20/5

Det är även i år en händelserik jul för dig där alla kommer att önska få ha dig vid sin sida. Du måste bara ha haft framgång med allt du har uträttat inom familj och arbetsliv, du ska vara mycket omtyckt. Le över hela ditt ansikte och njut av alla i familjens berättande om året som nu har kommit fram till julen. Njut av alla de godsaker som finns att smaka och låt barns skratt och lekar få glädje ditt ögas sinnelag. Julpaket finns och kanske får du ett som innehåller läs- och datainspirerande händelser som får dig att skina upp och kunna få glädje av. Du får en God Jul.

Tvillingarna ca 21/5 – 20/6

Nu är det tomtens tid och du skiner som en sol och sprider glädje med allt vad du tilltager dig. Bjuder du till fest så blir det till glädje men även om du har blivit inbjuden på en ytterligare fest så finner att julen den är till din lycka. Det talas om en resa men du väljer nog att helst stanna hemma i din hemmiljö. Ett härligt julbord kommer i din väg så gå dit och njut med glada familjevänner. Julklappar finns med och de kommer nog att glädja och du kan få ett paket som innehåller läsning och mode och teknik så du får fin julglädje. En riktigt God Jul önskar dig alla.

Kräftan ca 21/6 – 21/7

Du har en omtänksam och rart byggande tanke om din familj. Och i din omsorg för dina vänner så vill du pyssla om alla och envar. Kanske har du en känsla av litet trötthet så här inför julen, men du ska trots detta komma att ha en både god, smakfull o trivsam jul. Barnen finns där så fulla av liv och skratt så hoppas nu att du får möta och lyssna till dem om alla deras förhoppningar. Julbordet är dukat och du blir säkert nöjd och när det gäller alla julpaket som finns att dela ut så finns ett till dig med kanske ett innehåll som skvallrar om romantik eller konst. Ha en God Jul.

Lejonet ca 22/7 – 22/8

Du får en sådan fin och intuitiv framgång genom att följa ditt eget tänkande. Där du vill fira din jul ska du finna dig få den trevnad som du vill ha så var envis i ditt eget tänkande. Julfirandet blir till glädje för barn i din krets av familj och vänner. Du är en bra lekledare och där hörs glädjeskratt för allt du vill genomföra. Ett dignande julbord tycks du komma att få aväta och alla de dina tycks skina ikapp med mat och dryck. Julklappar finns och det även för dig och kanske innehåller de något med data och läckra godsaker. Någon från andevärlden önskar dig en God Jul.

Jungfrun ca 23/8 – 22/9

Kanske är du alldeles för jäktande nu så här inför allt julfirande, men du orkar med allt så genomför allt du själv önskar. Tacka ja till firande hos familj eller vänner vilket du själv väljer. Du kan konsten att smycka och låta tomten synas i hela ditt boende. Du tycks vara lite gammaldags i ditt firande av jul och det tycker andra är trivsamt så var dig själv. Mat och dryck allt finns och lockar till nästan för mycket ätande men njutningsbart. Visst får du en julklapp och den kan innehålla något att klä dig med. Kanske kan även en lott ge dig julglädje. Ha en God Jul.

Vågen ca 23/9 – 22/10

Du kan komma att få en idé om att resa till mer som ett soligt och badigt ställe för ditt julfirande.

Men att stanna hemmavid blir nog bäst för de flesta. Julfirande med julbord, julgran, julklappar och allt som hör därtill finns också möjlighet för dig om du vill. Många ser dig som en kär vän och vill gärna fira jul tillsammans med dig. Oavsett var du nu bestämmer dig för att fira din jul så kan du få en julklapp med innehåll av kläder eller kanske även av dataspel. Du är en god och fin vän som vill de dina verkligt väl. Stjärnorna önskar dig en avkopplande och skön jul.

Skorpionen ca 23/10 – 21/11

Vänner vill gärna samlas hos dig så har du tid med det under ditt julfirande så kan det bli av trivsammaste sort och en fin julfest. Du har ett bra tankesätt så följ ditt sätt att vara så får du det verkligt bra. Det talas mycket om att du ska kunna få framgång inom att sälja eller om det är att du kan lära ut ditt kunnande till andra som är intresserad av att lära sig. Julfirande finns där och får du planera som du vill så blir det både roligt och lyckat. Julklappar kommer i din väg och ett av dem kan innehålla verktyg och data material. Mina stjärnor önskar dig en God Jul.

Skytten ca 22/12 – 21/12

Du bör ha det kärleksfullt och rart, men stjärnorna varnar för att du kan vara en aning för sträng i ditt sätt gentemot din vän. Försök att bevara julglädjen på en rar nivå och krama din vän på ett extra kärt sätt. Hur ni än planerar er jul så är det i rar gemenskap som ni finner vägen till lyckan som bäst. Bjuder ni till julfest med familjen så flödar vänskapen till er alla. Förutom all härlig julmat och därtill hörande dans och julklappar så tror stjärnorna på att i ett paket till dig så finner du något vackert i klädväg eller ett smycke så kärt. Stjärnorna tror att du får en riktigt God Jul.

Stenbocken ca 22/12 – 20/1

Det talas om att du kan få chans till en resa som går till mer som till ett soligt och varmt klimat. Det tycks som efterlängtat och du riktigt myser i tanken att möta tomten på en solig strand. Det blir säkert trevligt om du genomför detta med en resa och du kan även om du är en bra bit bort från ditt hemlandsboende fira en skön jul med mat och paket. Ett paket till dig kan innehålla en bok med spännande innehåll och även kan det vara något som är konstinfattat så du måste vara väl så älskad. Bara njut av din jul då stjärnorna tror att du är väl så älskad. Ha en riktigt God Jul.

Vattumannen ca 21/1 – 18/2

Du är den av alla stjärntecken som ska ha det som allra bäst. Tomten kramar om dig på alla tänkbara sätt. Lagar du julmaten så blir det till glädje och är det så att i stället går bort till någon annan i din familj så blir även det av lycka. Julvisorna sjunger sina toner djupt in i ditt liv och hela du syns vara på ett sprittande glatt humör. Ett julpaket till dig kan innehålla en väldoft men även ett smycke så spännande att klä dig i. Där är värd allt skönt och vackert, du måste bara vara älskad. Mina stjärnor visar dig vägen framåt och den är en lyckosam väg så ha en God Jul.

Fiskarna ca 19/2 – 19/3

Det nästan som porlar av lycka inom dig i väntan på att julen ska ta sin början. Det talas om glada besked och även inbjudan till glad familjefest och även med vänner. Du är väl sedd och någon har sitt hjärta i full brand för dig och hoppas på att få det trivsamt och rart tillsammans med dig. Du är en eftertraktad vän. Gör du en resa så kan det vara på den som du gör ett kärleksfullt möte men det mest troliga ät att din kärlekslycka redan finns hos dig. En julklapp till dig kan innehålla något med elektronik men även något som med böcker att göra. Stjärnorna önskar dig en riktigt God Jul.

Scroll to Top