• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Heikki Vesas stora årshoroskop: Så blir ditt 2017!

  Är det i år jag ska träffa den rätte? Kommer min ekonomi att få ett lyft. Får jag tur med en spelvinst? Vår älskade astrolog Heikki Vesa har undersökt vad stjärnorna säger. Här är hans rapport!

  Heikki Vesas stora årshoroskop: Så blir ditt 2017!

  VÄDUREN 20/3 – 19/4

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Om du vill och känner för att starta en ny och kärleksfull relation så är mina stjärnor mycket positiva. Vill du inte det så ska du veta att den vän du har fortsatt tycker så rart om dig.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Tvillingarna och Lejonet samt Skytten bör vara de av alla stjärntecknen du finner framgångslycka tillsammans med.

  ARBETE
  Får du chansen att avancera i jobbet nu så ska du veta att du passar bra för att leda arbetet där du verkar. Ibland kan du ha en förmåga att överdriva dina egna känslor men i grunden så vill du bara andra väl. Försök att lyssna mer till andra och låt ditt leende sprida solsken.

  EKONOMI OCH SPEL
  Enligt stjärnorna så lägger du i år grund till stabilare och tryggare ekonomi. Vill du testa din vinstlycka i ett spel så är det ett slumpmässigt valt spel som ger dig bästa vinstchans.

  LYCKOSIFFRA
  Årets lyckotal ska vara 2.  OXEN 20/4 – 20/5

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Året tycks komma att visa upp en trygg och stabil kärlekslycka för alla födda i tecknet. Det kan även tolkas som att det inte blir så värst mycket av förändringar i kärlekslivet utan det mesta går lite mer på rutin.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Kräftan, Jungfrun och Skorpionen finner mina stjärnor vara dina bästa och käresta för raraste kärlekslycka.

  ARBETE
  Arbete på hemmaplan trivs du bäst med men det blir även tal om att du reser iväg till främmande land. Ditt konstnärliga sinne kan i år få sitt genombrott och speciellt när det gäller vackra miljöer där du har härligt goda idéer.

  EKONOMI OCH SPEL
  Även om du investerar i litet av nyanskaffningar till ditt hem så har du slantar över i reserv att ha sparade. Värdepapper och obligationer kan ge dig framgång men även en lott kan ge vinst.

  LYCKOSIFFRA
  Bästa lyckotal har du i siffran 5.  TVILLINGARNA 21/5 – 20/6

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Du hör till dem som ska ha ett både kärleksfullt och rart år framför dig. Du kan finna att din dragningskraft på det motsatta könet är stark. Familjekorten är alla samlade hos dig och ger din dag stabilitet.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Väduren, Lejonet, Vågen och Vattumannen tror mina stjärnor ska vara dina allra bästa och käresta av alla.

  ARBETE
  Visst kan du redan ha din givna och trygga arbetsplats, men det kan också vara så att du kommer att få chans till ett än mer utvecklande och framgångsrikt arbete. Det kan dock vara så att du måste lita till dina egna idéer och inte lyssna för mycket till andra.

  EKONOMI OCH SPEL
  Det finns anledning att du tänker dig noggrant för innan inköp men du kommer nog att klara dig bra. Du hör till dem som kan ha lyckan att få en härlig vinst i spel med hästar.

  LYCKOSIFFRA
  Stjärnorna tror att ditt lyckotal är 8.  KRÄFTAN ca 21/6 – 21/7

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Kärleken ska förhoppningsvis ge dig trygghet och skönt härliga kramar, men några större förändringar blir det nog inte. Vänliga vänner finns det runt om dig så umgås mycket med dem.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Oxen och Fiskarna är dina bästa av vänner att ty dig till och tillsammans så finner ni härliga skratt.

  ARBETE
  Ditt arbetsliv ska fortsätta i trygg och van atmosfär och bäst är det så. Arbetar du inom vården eller i egen verksamhet med någon form av behandlingar kan du få framgång.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi ska klara sig på en god nivå och det även fast du stundtals finner dig sakna "guldkanten". Vill du testa ett spel så hör du till dem som kan få bästa vinstutdelning vid köp av lotter och spel på sifferspel som Keno eller Lotto.

  LYCKOSIFFRA
  Årets bästa lyckotal är 2.  LEJONET 22/7 – 22/8

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Stjärnorna tror att det blir en än mer romantisk tid du går till mötes särskilt om du vill fortsätta den kärlekslycka som redan finns. Är du fri så måste du bara komma att finna en för dig helt ny och kär vän.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Vågen, Vattumannen och Fiskarna är de bästa och käresta av alla stjärntecken för dig.

  ARBETE
  Inom arbetslivet fortsätter det tryggt för dig och om det blir förändringar så är det till din fördel. Du har ett stabilt sinnelag och kan anpassa dig väl till alla förändringar som sker. Arbetar du inom en skola eller ett medieföretag så blir du nu framgångsrik.

  EKONOMI OCH SPEL
  Håll i dina pengar och låt ingen locka dig till investeringar som du inte själv har intresse av. Dock tror stjärnorna på att du är ganska så lyckosam när det gäller spel på fyrbenta djur som hästar eller hundar.

  LYCKOSIFFRA
  Bästa lyckotal är 6.  JUNGFRUN 23/8 – 22/9

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Det talas om trygga och kärleksfulla stunder i kärleken, men också att det handlar om mer av rutiner än ny uppvaktning. Att förändra är ingenting för dig utan du värnar så rart om din kärleksvän.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Oxen och Stenbocken är de som skänker dig den tryggast och raraste kärlekslyckan under året.

  ARBETE
  Du är en idog kollega och arbetar ibland utan att ta rast. Det är ditt ordningsamma sätt som leder dig framåt i arbetslivet. Kanske går du och funderar på att starta egen verksamhet. Du kan lyckas väl om du vill.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ekonomin ska klara sig bra men stundtals tycks du att det saknas kapital för dig. Ditt stjärntecken kan ha lycka med sig vil köp av värdepapper och obligationer så vill du testa så kan det vara vinstrikt för dig.

  LYCKOSIFFRA
  Årets bäst lyckotal bör vara 9.  VÅGEN 23/9 – 22/10

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Ett romantiskt och rart kärt år ska du ha här. Det mesta i kärlek går din önskade väg och du syns skina som solen själv i ren och skär lycka. Umgås i stora sällskap för då blir du som mest populär och trivs själv bäst.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Tvillingarna och Lejonet är årets mest kärleksfulla och tryggaste stjärntecken.

  ARBETE
  Om du haft det litet motigt och varit i avsaknad av arbete så ska det vara nu i år som det mesta vänder för dig och ger dig trygghet inom arbetslivet. Du är harmonisk att arbeta med och har ett fint konstnärligt sinne.

  EKONOMI OCH SPEL
  Ska jag tro på dina stjärnor så får du inga ekonomiska problem under året. Bara njut av detta och vill du testa ett spel så kan det vara genom fotbollstips eller köp av lott som du får ett ekonomiskt uppsving.

  LYCKOSIFFRA
  Bästa lyckotal ska vara 2.


  SKORPIONEN 23/10 – 21/11

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Stjärnorna talar om trygg och rar kärlekslycka om du så vill ha. Har du med trädgård och lantbruk att göra kan du vara den som vinner framgångslycka i kärlek. Du är god vän att lita till och det finns en del i din vänkrets som finner dig spännande och attraktiv.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Jungfrun, Stenbocken och Vågen är årets bästa och mest kärleksfulla stjärntecken för dig.

  ARBETE
  Du är omtyckt och speciellet ditt så pedagogiska sätt vinner framgång och du kan komma att avancera inom arbetslivet. Sysslar du med astrologi, spådomar och liknande så kan du finna spänning i det så kallat okända.

  EKONOMI
  Ekonomin bör vara trygg och ge dig chans till att få råd att investera i nyanskaffningar. Det kan vara just genom att du skaffar dig en del värdepapper och obligationer som du får bästa utdelning och vinst.

  LYCKOSIFFRA
  Ditt lyckotal ska vara 2.  SKYTTEN 22/11 – 21/12

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Under tidig vår kan du ha din bästa chans till raraste kärleksmöte. Det kan vara någon som bara kommer fram till dig och erbjuder sina tjänster i en för dig lite svårare situation.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Väduren, Vågen och Vattumannen har stjärnorna valt ut som årets bästa för dig och kärleken.

  ARBETE
  Det är under sommaren och hösten som du har din bästa framgång i arbetet. Vill du förändra under denna tid så är det god chans att du får fin framgång. Har du arbete som gäller inom en skola och utbildning så är du en vinnare.

  EKONOMI OCH SPEL
  Du kan nog komma att få än mer av slantar i din börs under året och då kanske du har ökat ut ditt arbetande men en extra tjänst. Kanske är det också genom en form av spel som du får vinstslantar så sköna. Bästa spel kan vara på hästar.

  LYCKOSIFFRA
  Årets lyckotal för dig är 4.  STENBOCKEN 22/12 – 20/1

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Året för med sig romantik av raraste sort. Vill du förändra i din kärlek så kan det vara rätt att göra under våren och sommaren. Men då Stenbocken egentligen är stabilt trogen sin partner så kan det vara bäst med att stanna på nivå vänskap.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Kräftan och Jungfrun ska vara dina allra bästa stjärntecken för raraste och tryggaste kärlekslycka.

  ARBETE
  Kan du använda dig av ditt så fina och musikaliska sätt att vara så finner andra dig vara en behaglig arbetskollega. Du har en kunskapstörst inom dig och vill gärna förkovra dig.

  EKONOMI OCH SPEL
  Din ekonomi klarar sig bra och bygger sig starkare, men stjärnorna ser dig inte investera i så värst mycket. Köp av värdepapper kan vara det som du ger dig din bästa vinst.

  LYCKOSIFFRA
  God chans till vinst har du med ditt lyckotal som är 2.  VATTUMANNEN 21/1 – 18/2

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Mina stjärnor talar om rar kärlekslycka för dig. Vill du förändra så kan det vara rätt att göra men viktigast är att du då följer ditt eget tänkande och genomför den förändring som du själv önskar.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Tvillingarna, Lejonet och Skytten är de allra bästa att bygga ditt kärleksliv tillsammans med.

  ARBETE
  Du är eftertraktad av många som finner dig ha de rätta kunskaperna för att vara en bra arbetsledare. Tro på dig själv och du finner framgångslyckan. Det är ditt så logiska tänkande som skördar framgången.

  EKONOMI OCH SPEL
  Under försommaren och sommaren är din ekonomi som starkast. Du är oftast sparsam när det gäller spel, men om du vill så kan det vara dags för dig att få en spelvinst.

  LYCKOSIFFRA
  Årets lyckotal är för dig 7.  FISKARNA 19/2 – 19/3

  KÄRLEK OCH VÄNSKAP
  Ett bra och behagligt år har du tillsammans med din vän och övriga i ditt sällskapsliv. Vill du förändra i ditt kärleksliv så kan det vara undre senhösten som du har den bästa av kärlekslycka.

  BÄSTA KÄRLEKSTECKEN
  Kräftan och Lejonet tror mina stjärnor ska vara kärast av alla de dina och av de du möter under året.

  ARBETE
  Arbete som riktar sig inom ett vårdområde kan vara ditt bästa val inom arbetslivet. Du är en god lyssnare och kan ge de psykologiskt rätta svaren så det är inte att undra över att andra vill fråga dig till råds.

  EKONOMI OCH SPEL
  Det kan vara nu under året som du kommer att investera i litet nytt till dig själv. Det kan även ha med en resa att göra. Kanske har du bästa vinstchans vid spel på sifferspel som Keno eller Lotto.

  LYCKOSIFFRA
  Lyckosiffran för året bör vara 8.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!