• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Varför ringer klockradion mitt i natten?

  Hej Benny!

  Jag är en änka på nyss fyllda 80 år. Min make avled den 9 februari 2011. Då hade vi varit gifta i 56 år. Efter hans död har hans klockradio ringt vid flera tillfällen klockan 00.00. I början fick jag rusa upp och stänga av, men senare tystnade den av sig själv.

  Sista gången den ringde var den 9 februari i år. Men så ringde den igen den 14 september, vilket oroar mig. Vakar han över mig, eller vad händer?

  Jag saknar även en vän att mysa med, som delar mina intressen boule och bangolf. Tacksam för svar, om du har tid även till mig.

  Klockan

  Bennys svar: Ett äktenskap som varat i 56 år släpper man inte så lätt, fast man gått över till andra sidan! Din make ger dig underbart tydliga tecken med sin klocka, han visar att han finns nära dig, runtomkring! Vilken kärlek ni haft, den var väldigt, väldigt stor.

  Dock ser jag en ny man för dig, som kan förgylla dina dagar. Han är 175 cm lång, och bär gärna sin mörkblå rökrock med monogram. Hans hår är snyggt grått och vattenkammat bakåt. Denna friskus gillar att bada bastu och vattenbada. Ni är lika gamla, eller unga!

  Kram Benny

   

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!