• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Har min man slutat älska mig?

  Hej!

  Är en gift kvinna sedan mer än 30 år. Vi har haft våra motgångar och olika åsikter om saker och ting, men det rullar på ändå. Men det hände något 2011, med arbetsproblem och dödsfall inom familjen. Så min man inledde ett förhållande med en gift kvinna, för han orkade inte "prata" med mig.

  Misstänkte att något inte stämde, ställde honom mot väggen då. Blandade in våra barn, så en del av sanningen kom fram. Jag blev psykiskt sjuk och fick utskrivet mediciner mot depression. Vi gick till psykolog och kom en bit på vägen, tills han tyckte att "nu går jag inte dit mer". Jag fortsatte ett tag att gå dit och slutade så småningom med medicinen.

  Idag mår jag bra, undrar ibland om jag kan lita på honom. Älskar han mig? Kommer vi att återuppta vårt sexliv, som försvann på vägen? Orkar vi bo kvar i vårt hus? Hur går det för våra barn.

  Orolig

   

  Bennys svar: Det är en rikedom på många sätt, att ha träffats i ungdomen och gått sida vid sida i så många år. Även om det inte varit helt enkelt. Din man sökte lyckan utanför äktenskapet och oärlighet är aldrig bra. Sanningen kommer fram förr eller senare. Du har inte varit psykiskt sjuk, utan livsledsen. Nu har du med hjälp av psykolog jobbat med dig själv, medan din man skulle behöva gå dit oftare. Han kom så långt som till känsliga punkter i hans liv och ville sluta.

  Var är din man nu? Hos dig. Vem älskar han? Dig.

  Det var dig han valde, inte den andra kvinnan. Och han försöker visa på alla sätt att han vill stanna hos dig, även om han inte har så lätt att uttrycka det i ord.

  Ni kommer att hitta tillbaka till varandra på ett nytt sätt, sexlivet blir spännande och lekfullt, som det inte riktigt var innan. Ni kommer att flytta från huset inom fem år, och den nya bostaden blir ni båda mycket nöjda med.

  När det gäller barnen med familjer, så blir det för mycket att skriva i detalj. Men jag kan säga så mycket som – jag är inte orolig för dem.

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!