Måste jag lämna mitt hem?

Kära Benny! Du är mitt sista halmstrå. Jag har bott i min lägenhet över 20 år. Saken är den att det har blivit outhärdligt genom...

Kära Benny!

Du är mitt sista halmstrå. Jag har bott i min lägenhet över 20 år. Saken är den att det har blivit outhärdligt genom buller från grannar, natt som dag. Klagomål till bostadsrättsföreningens styrelse har inte givit resultat. Om jag lyckas få sova 3-4 timmar per natt, får jag vara nöjd. Ett alternativ är att flytta. Men bara tanken på att rota mig på nytt är avskräckande. Min situation är så mörk och hopplös att jag isolerat mig. Hur ska jag lösa detta? Jag känner mig vilsen och vet inte vad resultatet blir. Vad ser du? Snälla, hjälp mig!

Mvh
Bara jag

Bennys svar: Livet puttar oss i olika riktningar. Ibland är det svårt att släppa greppet om det gamla. Men saker sker, och det syns tecken på att det är dags för en förändring. Du bör söka dig vidare för att må bra. Jag ser en ny bostad för dig. Här får du det tyst och lugnt med snälla grannar. Lägenheten ligger nära ett fint grönområde. Du kommer aldrig att få lugn om du stannar kvar. Problemen har krupit innanför skinnet för dig. Du förutsätter att bullret stannar kvar och att du inte kan sova ordentligt. Din nya bostad blir en trygg plats. Du kommer att må mycket bättre.

Kram Benny

Scroll to Top