• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Klarar barnbarnen sina föräldrars skilsmässa?

  Hej Benny!

  Jag önskar få veta mer om mitt barnbarn, jag tror han tar droger. Han har inte varit ute bland folk på snart 2 år. Vi hade fin kontakt, nu svarar han inte i telefon. Jag undrar om han blir frisk, innan det händer honom något.

  Vill veta om min dotter blir lycklig. Hon flyttade från sin man för ett år sedan. Barnen får flytta varje vecka från pappa till mamma, tycker synd om dem. Det är en flicka och en pojke, 12 och 15 år. Kan du se om det går bra för dem? 12-åringen tog skilsmässan mycket hårt, den äldre visar inte något.

  Mormor och farmor Ulla


  Bennys svar: Du är en ängel som bryr dig så mycket! Men även änglar behöver vila ibland, glöm inte bort dig själv.

  Äldsta barnbarnet mår psykiskt dåligt och självmedicinerar. Kontakta läkare så han kan få en diagnos och medicin. Han blir mycket bättre efter det. Den yngsta har vant sig vid flyttningarna, och har flera kamrater som lever på samma sätt. Hon har redan gått vidare.

  Din dotter träffar en ny man och de får en fin relation. Han tycker mycket om barnen, blir en vuxen att lita, någon att prata med. Du, det ser bra ut framöver för dig också. Du får också barnbarnsbarn med tiden. Så underbart att bli både gammelfarmor och gammelmormor!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!