• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Träffar dottern sin ungdomskärlek?

  Min dotter är min största oro. Hon har separerat från sin sambo efter några stormiga år. De fick inga barn, och jag vet inte om hon sörjer det. Hon har alltid slagit ifrån sig, när jag försökt prata om barnbarn. Min dotter har inte heller något jobb. Jag är så rädd att hon ska fastna i något slags utanförskap.

  Hon var väldigt duktig i skolan som liten, hade få, men goda vänner. Som tonåring hade hon sällskap med en fin kille några år. Jag fick veta av en slump att han också är nyskild. I min fantasi skulle de båda träffas igen och bli nyförälskade. Men så enkelt är det kanske inte?

  Vad ser du för min flicka? Kommer livet att ordna sig för henne?

  Benny svarar:

  Nej, det är inte alltid så enkelt. Din dotter har inga som helst känslor kvar för sin ungdomskärlek. De växte ifrån varandra när studierna var över, han har efter sin skilsmässa fått upp ögonen för en annan kvinna. Din dotter tar en paus från kärleken ett tag, hon behöver lugn och ro för att fatta vissa livsval.

  Efter uppbrottet har hon tänkt mycket på barn. Det ämnet ville hon aldrig diskutera innan. Hon är rädd för ansvaret, men en längtan har börjat växa. Det finns ett arbete för henne, som hon får genom Arbetsförmedlingen. Arbetsuppgifterna är ganska enkla, men hon trivs med en stabil inkomst och en fast grund att stå på.

  Jag ser en man som väntar på henne i tankarna och inom kort kommer de att mötas. Han är lång och reslig, har bruna ögon och brunt, rufsigt hår. Denna man har också blivit ensam och ibland ser han en liten pojke i drömmen. Det är en liten grabb som väntar på att födas och som söker kärleksfulla föräldrar...

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!