• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Får jag en ring på fingret av mannen jag älskar?

  Hej Benny!

  Jag har fått svar från dig en gång förr. Då hjälpte du mig att verkligen våga tro på en framtid, med mannen jag håller kär. Men som du säkert ser, så går det fortsatt trögt. Jag älskar honom och vill dela mitt liv med honom. Tänker på honom hela tiden och vill bara att han ska förstå, hur mycket jag älskar honom.

  Kan du se om någon kvinna tidigare i hans liv gjort honom illa, rent känslomässigt? Han verkar nästan rädd för känslor och vågar nog inte tro att jag känner som jag gör för honom. Jag säger det till honom, så han borde förstått det nu.

  När kommer han att våga ta steget mot vår gemensamma framtid? Jag längtar till mer än bara kramar. Vi är ju i medelåldern båda två, inga ungdomar längre. Ser du ett gemensamt hus för oss? Idag bor vi på olika orter. Får jag någon ring på mitt finger snart? Tack, snälla Benny, för att du hjälper mig med mina funderingar. Det tar så mycket tid för mig, att gå och fundera på detta.

  Benny svarar:

  Jag kan säga direkt, tjat har ingen effekt på denna man! Han vet att du älskar honom. Du behöver inte säga det om och om igen, budskapet har gått fram. I sin tidiga ungdom blev han mycket sårad av en kvinna. Därför har han fortfarande problem med att öppna upp sig för kärlek. Det har varit synd om kvinnorna han träffat efter den första. Han har bara klarat av närhet till en viss gräns, sen har han gett sig av.

  Men jag ser att det finns gott hopp för er båda och ni kommer att få ett gemensamt hem med trädgård. Där sitter ni snart i en gemensam hammock och har det bra! Men först flyttar han till din ort, bor då lite mer i utkanten än du gör. Ni umgås mer i vardagen och han törs steg för steg slappna av. Du får så småningom en ring, men ingen förlovnings-, eller vigselring. Han kallar det en "kärleksring" och den är ett innerligt tecken på att han älskar dig! Lycka till!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!