Är min dotters äktenskap över?

Hej Benny! Jag känner mig extremt orolig för min dotters skull. Jag har försökt hjälpa henne och hennes familj, men känner att jag inte har...

Hej Benny!

Jag känner mig extremt orolig för min dotters skull. Jag har försökt hjälpa henne och hennes familj, men känner att jag inte har lika mycket ork längre. Det finns andra som också behöver mig.

Hennes äktenskap har inte varit så bra, det är mycket bråk och dålig stämning. Kommer äktenskapet att
bli bättre?

Hur blir det med jobb för hennes del? Det känns som om det ska bli stora förändringar. Har jag rätt känsla?

Benny svarar:

Ibland hjälper du till för mycket, det är som om du står på tå hela tiden och är beredd. Inte konstigt att alla har krav på dig. Jag tror att det är bra att barn får be om hjälp när de behöver. Din dotters äktenskap är inte färdigt, men bråkfasen går mot ett avslut. De kommer att separera och dottern finner lycka med en annan man. Hon får ett nytt jobb och träffar kärleken där. Så du har rätt, det är stora förändringar på gång i din flickas liv.

Ni har mycket kärlek i familjen. När din dotter mår bättre, kommer du också att göra det. Din nya svärson kommer att bli involverad i ert familjeliv, och ställa upp när du behöver hjälp. Andra behöver dig, men du behöver också andra. Glöm inte bort dina egna behov, och ge dig själv tid att stressa av.

Kram Benny

Scroll to Top