• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Får jag känna en mans armar omkring mig igen?

  Hej Benny!

  Jag skrev till dig för 4,5 år ­sedan, när min make nyligen gått bort. Du svarade på mitt brev och skrev bland annat, att du såg en manlig vän för mig , så att jag slapp vara ­ensam. Har ännu inte träffat någon man. Finns han?
  Känner så stort vemod ibland. Det är en känsla som bara kommer till mig, en tyngd och en oro. Det är på något vis som om allting är på väg att ta slut.

  Jag vill känna en mans ­armar omkring mig igen. En man som jag tycker om och så jag kan känna värme och trygghet oss. Någon att göra små utflykter med och ­kanske en utlandsresa.

  Har bra kontakt med mina underbara barn, men de har ju sina liv och egna familjer.

  Benny svarar:

  Jag har sagt det förr och det förtjänar att sägas igen. Tid är något som hela mitt gäng som finns på ­andra sidan är usla på! ­Riktigt, riktigt dåliga! Det är helt enkelt för att på andra sidan finns inte tid, bara kunskap. Det har gått ­ganska lång tid, men du är verkligen på väg att möta ­någon som blir viktig i ditt liv.

  Vi har nog alla känt det ­någon gång, vemodet. ­Vemod är sorg över det som en gång varit, och insikten att tiden har gått. Du är inte en människa som vill vara ensam. Du kommer att få en man som håller om dig och stöttar dig igenom de här känslorna. Ni blir särbor ­eller "kärbor", som man ­också säger ibland.

  Du har en fantastisk familj som du inte behöver oroa dig över. Njut av den till ­tiden är inne för ny kärlek. Du har så mycket glädje som väntar. Lycka till!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!