• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Pippi Långstrump gör comeback - blir ny storfilm!

  En ny Pippi-film kommer att bli verklighet, meddelar Studiocanal i ett pressmeddelande, som kommer att göra filmen tillsammans med Heyday Films och Astrid Lindgren Company. Producenten för filmen är ingen mindre än David Heyman, som bland annat arbetat med Harry Potter-filmerna.

  – Jag ser fram emot att arbeta med Thomas Gustafsson, Olle Nyman och de övriga vid Astrid Lindgren Company, säger han till Studiocanal.

  Pippi Långstrump gör comeback - blir ny storfilm!

  Nils Nyman, barnbarn och vd på Astrid Lindgren Company, säger till Studiocanal att han ser mycket frame mot samarbetet.

  – David Heyman har ett imponerande cv av att göra film av stora litterära verk. Tillsammans med Studiocanal är vi säkra på att vi har hittat rätt personer som förstår och uppskattar det fulla värdet av Pippi Långstrump, som kan fånga både lekfullheten och allvaret i böckerna. Jag ser fram väldigt mycket mot det här samarbetet, säger han.

  Ännu finns ingen information om handlingen i filmen eller vilka personer som kan vara påtänkta för manus, regi och rollistan. Även inspelnings- och premiärdatum är osagt.

  - Det är som sagt ett väldigt tidigt stadie och mer information kommer att komma senare, säger Nils Nyman säger till Spoiler Alert.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!