• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Sanna är fortfarande kär i sitt jobb

  För tredje året i rad har vi glädjen att se Sanna Nielsen som programledare för vårt mest folkkära program "Allsång På Skansen". Och hon är som vanligt entusiastisk inför uppgiften.

  Sanna är fortfarande kär i sitt jobb

  Det är helt fantastiskt att ännu en gång ha förmånen att få leda Allsång på Skansen. Det programmet ligger mig så varmt om hjärtat och trivs så fort jag kommer ut på scenen. Det bästa med programmet är att vi ser vecka efter vecka människor som träffas i publiken för första gången. De börjar prata med varandra, bjuder varandra på fika och till och med blir vänner. Det är en enorm gemenskap som skapas och att sjunga tillsammans är ren glädje!

  Sanna ser fram emot att träffa alla artister som kommer även om hon inte riktigt vet vilka det blir än.
  – Det roliga med det här programmet är ju att vi får se både mer kända och mindre kända artister. Ibland till och med artister som får sitt genombrott. Det är häftigt, utbrister Sanna som just nu är fullt upptagen med att fundera på vilket instrument hon ska ta sig an den här gången.

  – Förra sommaren ville jag lära mig att spela fiol och i år funderar jag på säckpipa. Det känns ju som att det kommer bli succé, eller hur?

  Svensk sommar beskriver Sanna som "magisk!"

  – Ok, när det regnar och är lika varmt som på nyårsafton, då är det kanske inte så magiskt, men jag älskar våra ljumma sommarkvällar, att sätta sig längs vattnet och äta glass, ljuset. Att inte behöva ha vinterkläder. Det går så snabbt att välja kläder på morgonen! Älskar att åka till Skåne och träffa min familj och bara vara ute och röra på sig. Dessutom älskar jag när vi grillar på kvällarna. Favoriten är grillade laxkotletter med en fräsch sallad och kanske lite nypotatis till!

  Sanna har en plats som hon trivs allra bäst på.

  – Ja, jag kan lätt säga att det är min balkong! Vår lilla balkong är vår frizon. Där sitter jag så fort jag får möjlighet. När min sambo är ute på jobb till exempel, då sitter jag ofta där själv långt in på nätterna, tänder ljus, äter smågodis och tittar på tv.

  – När jag jobbar med allsången så sitter jag där och repar in all text, alla allsånger och sjunger rakt ut. Ibland stämmer även grannarna in.

  Sanna är, trots många år i branschen, fortfarande otroligt kär i sitt jobb.

  – Jag vill utvecklas hela tiden och komma med nya tankar och idéer och därför tror jag att jag blir ganska ambitiös som yrkeskvinna. En vän sa för ett tag sedan att jag egentligen lägger ner mer tid än vad jag behöver och att jag skulle kunna lägga över vissa delar på andra, men jag har lite svårt för det om jag ska vara ärlig. Jag försöker, men jag tycker det är så roligt och vill vara delaktig i det mesta då det är jag som står där på scenen i slutändan och ska leverera.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!