• Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 10 inspirerande kök i olika stilar

  Vi har samlat 10 kök i olika stilar, färger och material. I var och ett av dessa kök speglas ägarens personlighet. Vilket kök blir din favorit?

  10 inspirerande kök i olika stilar
  Foto: Anne Nyblaeus , Peter Erlandsson, Yvonne Wilhelmsen

  1.

  Foto: Peter Erlandsson

  Foto: Peter Erlandsson

  Ljust modernt kök med köksö och vitvaror i rostfritt stål. I det L-formade köket från HTH dominerar den stora köksön som även används som frukostplats för familjen. Pendellamporna är från Flos och oljelampan från Klong. Se hela hemmet här.

  2.

  Foto: Jorunn Tharaldsen

  Lantligt kök med udda skåp som blandats och målats i olika färger. Årerbruk i dess prakt, genom att placera skåp högre upp finns utrymme för öppna vägghyllor under skåpen. Se hela hemmet här.

  3.

  Foto: Anne Nyblaeus

  Foto: Anne Nyblaeus

  Kök för den lilla herrgården. Öppen väggförvaring i form av tallrikshyllor och udda matplatsstolar ger charm och mysig känsla. Färgskalan är dov och materialen är rustika och rejäla. Se hela hemmet här

   4.

  Foto Karin Johansson

  Bistroköket har funnit sin plats i våra hjärtan och är tidlös men ändå uppdaterad. Kännetecken är kök utan väggskåp, subway-tiles satt i förband med mörk fog, skåpsluckor med ram och belysning i form av pendlar. Se hela hemmet här.

  5.

  Foto: Sveinung Bråthen

  Arkitektritat modernt kök i öppen planlösning. Den strama arkitekturen återspeglas i köket och symmetri är ledstjärnan för kökets planlösning. Se hela hemmet här.

  6.

  FOTO: JEANETTE BÆKKEVOLD

  Ett kök med massor av karaktär - dimgröna väggar och tak, en rejäl köksö som är helgjuten i betong på plats, köksskåp i sotgrått. Vägglampor i mässing och två Louis Paulsen lampor i taket. Detta kök är rustikt men ändå modernt. Se hela hemmet här.

  7.

  Foto: Rebecca Martyn

  Ett annorlunda kök som visar att ett äldre hus med fördel kan kombineras med ett modern kök - här framhäver köket originaldetalerna från husets byggnadsår som kassetttaket, de spröjsade fönstern och den vackra parketten. Och vice versa blir köket extra coolt i denna omgivning. Genom att gå ton i ton i färgval av kök så smälter rummet och köket samman trots motsatsförhållandet i stil.  Se hela hemmet här.

  8.

  Foto: Karin Johansson

  Handsnickrad känsla, detta kök har familjen gett en gedigen look genom att fästa sparkbrädor som socklar som gör att köket ser handsnickrat ut.  Köket blir levande med vitrinskåp och köksö. Grånyanser både på skåp och vägg. Värme skapas med beslyningsarmaturer i borstad mässing. Se hela hemmet här.

  9.

  Foto: Yvonne Wilhelmsen

  Rustik medelhavskänsl med terrakottaplattor på golvet och dramatisk färgsättning. Konrasterna mellan svart och vitt balanseras upp genom att man har naturmaterial som trä i möblerna och det välvda teglet i taket. Se hela hemmet här.

  10.

  Foto: Yvonne Wilhemsen

  Varför inte rosa i köket? Ljus skandinavisk känsla med rosa väggar som sticker ut från mängden. Väggarna har målats i kulören "1359 Macchiato" från Jotun, som harmonierar med skåpinredningen från HTH, men är ett par nyanser ljusare. Två stora fönster och långa bänkar ger gott om ljus och arbetsytor. Se hela hemmet här.

 • Få husohem.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!