Alla artiklar

  • Glutenfri focaccia med tomater och örter

    Focaccia är ett klassiskt italienskt bröd som är lätt att baka när du ska bjuda många. Toppingen går att variera efter behag. Här har vi valt körsbärstomater, färska örter, lök och flingsalt.

  • Aprikosbröd med nötter

    Gott bröd till ostbrickan eller till en kopp te.

  • Glutenfria frallor

    Du behöver 50 g jäst 5 dl vatten 37 2 msk fiberhusk 0.5 dl rapsolja 1 tsk salt 1 msk honung 440 g glutenfri mjölblandning…

  • 25 huskurer som håller dig frisk i vinter!

    Trender kommer och går, men huskurerna består! Hemmets Journal listar 25 huskurer som kan rädda vintern och hålla dig frisk och fräsch.

  • Lök- och örtbröd

    Smakrikt bröd med lök, vitlök och örter som passar utmärkt att servera nygräddat till en soppa eller sallad.

  • Filmjölksbröd med lingonsylt

    Klassiskt filmjölksbröd med lingonsylt som man enkelt rör ihop, häller över i en form och låter ugnen göra jobbet. Extra smak och konsistens får brödet av torkade bär och nötter. Gör du filmjölkslimpan som portionsstora klickbullar istället, då minskas gräddningstiden till 10 minuter.

  • Klickbullar med aprikoser och nötter

    Ett frukostbröd som du lätt kan fixa till på studs.

  • Hastbullar med hallonsylt

    Bara röra ihop och klicka ut i formar och i ett huj har du söta bullar att bjuda till kaffet. Hastbullarna blir som ett mellanting mellan vetebullar och scones .

  • Frisk och fruktig ingefärskotlett

    Du behöver 4 st kotletter 1 1 smör +2 msk salt peppar 1 msk ingefära färsk riven 2 st äpplen t ex Aroma eller Ingrid…

Scroll to Top