Alla artiklar

  • Hasselnötsbrownies

    Det här receptet på brownies med choklad och rostade hasselnötter är verkligen förödande gott.

  • Fransk chokladkaka med konjaksfikon

    Oemotståndlig kladdkaka med mustig chokladsmak. Fikon i konjak och en klick lättvispad grädde smakar härligt till.

  • Konjaksfikon

    Vill du göra de här läckra fikonen i god tid låter du hela fikon dra i konjakslagen. Vill du göra dem samma dag som de ska avnjutas lägger du ner klyftade fikon i lagen.

  • Chokladglöggkaka med russin

    Glögg och russin känns som givna smaksättare till julens kladdkaka. Chokladglasyr, pumpa- och granatäppelkärnor ger både en vacker och inte minst en knaprig och god topping.

  • Välkommen Roger Lundgren – Hemmets Journals nya hovexpert!

    Roger Lundgren är chefredaktör för Kungliga magasinet och Hemmets Journals nya hovexpert. Vi hälsar honom välkommen och lär känna honom lite bättre med tre snabba frågor!

  • Benny Rosenqvists senaste seanschatt

    Ewa Ros: Jag har haft väldigt speciella händelser med fåglar och jag undrar om du ser vem hälsningen/hälsningarna är ifrån, kram   Benny: Kära Ewa!…

  • Quornbullar med torkad svamp

    Köttbullar av quornfärs är fullt möjliga att göra. På julbordet känns en nordisk smaksättning med enbär och torkad svamp helt rätt. För dig som tål laktos är det bara att byta ut de laktosfria produkterna.

  • Potatislåda med lök och tångkaviar

    Tångkaviar påminner både i smak och utseende om stenbitsrom och passar perfekt ihop med potatis och lök. Här får den agera smaksättare i julens ?vegetariska Janssons frestelse?. För dig som tål laktos är det bara att byta ut de laktosfria produkterna.

  • Stiltonkräm

    Du behöver 300 g stiltonost 2 dl turkisk yoghurt 1.25 dl torkade fikon fintärnade 1.25 dl valnötter delade Garnera med: färska fikon Gör så här…

Scroll to Top